Promovează Anunţul

de vanzare!!!

3200.00 Euro €
Autoturisme Bucuresti Data publicării: Decembrie 20, 2018 Numărul anunţului: 11031 Vizualizări: 34
Printează Anunţul

1. Vand BMW 316i stare tehnică si optica impecabilă. Sosita recent din Germania. Nr provizorii până la 31 decembrie si se mai pot scoate inca 30 zile. Tapiterie mixt piele si textil ca si noua. Jante aliaj originale BMW. Pret 3200 euro negociabil. Nu fac schimb. 185000 km reali. Un singur proprietar. Merita văzută. Intre timp s-a efectuat RAR, are si cartea de identitate.
2. Renault Clio 3 stare tehnică foarte buna, 113000 km reali doi proprietari in ro achiziționată din rețeaua renault, fabricatie Franta, full options, piele și textil, oglinzi electrice rabatabile si încălzite, scaune fata încălzite, un set roti cu jante aliaj originale renault cu anvelope de vara Michelin si un set roti cu jante tabla cu anvelope de iarna Dunlop. Masina ruleaza excelent si are un consum fmic. Masina este înscrisă pe Ro din 2007 an fabricatie, motor 1.5 diesel. Merita văzută. Un mic eveniment in trafic la bara stanga spate , nimic grav , conform foto. Pret 2500 euro negociabil.

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)





    Alte anunţuri ale utilizatorului Gheorghe Grigore

    Utilizatorul nu are alte anunţuri