Promovează Anunţul

Termopane Salamander Bucuresti

Verifica cu vanzatorul
Constructii Materiale Bucuresti Data publicării: Iunie 12, 2019 Numărul anunţului: 14157 Vizualizări: 65
Printează Anunţul

Producator de tamplarie PVC Salamander, va oferim o gama completa de ferestre, usi precum si accesorii de calitate: plate insecte, feronerie, glafuri, jaluzele, usi garaj, rulouri. Preturi corecte, calitate germana. Va asteptam sa ne vizitati pe site-ul nostru: www.tamplarie-salamander.ro sau sa ne contactati la +40 733 737873.

Pentru a vă oferii un confort termic, acustic și o singurantă sporită Căminului Dumnveavoastra prin producerea și montajul Ferestrelor Termopan Salamander folosind o tehnologie avansată de producție și un standard de management al calităti ridicat astfel termopanele salamander oferite de Window Solution vin echipate în standard cu micro-ventilație, sistem anti-acționare gresită și sitemul de anti-efracție prevăzut cu role de sigurantă și plăcute blocatori antiefracție datorită sistemului de feronerie marca ROTO folosit pentru producerea ferestrelor termopan Salamander.

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)





    Alte anunţuri ale utilizatorului Window Solution

    Utilizatorul nu are alte anunţuri