Promovează Anunţul

Inchiriez ap. 2 cam. Grigore Moisil

1700.00 RON
Apartamente Bucuresti Data publicării: Iulie 31, 2020 Data modificării: Iunie 9, 2023 Numărul anunţului: 21588 Vizualizări: 55
Printează Anunţul

Inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Tei,(str. Grigor Moisil). foarte aproape de Parcul Tei, magazine, scoala, facultate, Complex Domino si statii auto (182 si 282) sau tramvai (16 si 36) la aproximativ 100 m distanta.
Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil de 10 etaje, construit in anul 1978, cu o suprafata utila de 35 mp, la care se adauga un balcon de 3 mp si este situat intr-un bloc recent reabilitat termic, balcon inchis cu tamplarie PVC cu geamuri termopan, baie renovata (faianta, gresie si cada de baie), apometre wi-fi, calorifere racordate la sistemul de termoficare. Apartamentul se inchiriaza exact cum apare in poze, utilat si mobilat.

Descriere
Apartament compus din 2 camere si dependinte (baie, vestibul, hol, bucatarie, balcon) confort 2, etaj 3/10, utilat complet, mobilat modern (canapea extensibila), aer conditionat, gresie, faianta, parchet, termopan, balcon inchis cu termopan, reabilitat termic in 2016, apometre wireless, zona linistita, aproape de parc+scoala+gradinita+facultae+Mall Domino. Este in apropiere de parc cu aer curat. Apartamentul este liber.

Incalzire: comuna bloc/centralizata
Etaj: Etaj 3,
Confort: 2,
Compartimentare: Decomandat,
numar etaj bloc: 10,
numar camere: 2,
numar bai: 1,
suprafata utila: 35 mp, +3m.p.
anul constructiei: 1977
Alte caracteristici:
Nr. Bucatarii: 1
Nr. Balcoane: 1
Vecinatati: Parc, facultate, Mall
Utilitati: apometre apa wi-fi
Utilitati Generale: Apa, Curent, GazSistem
Incalzire: Calorifere
Climatizare: Aer condtionat.
Dotari:Bucatarie: Mobilata, Utilata Contorizare: ApometreMobilat: CompletElectrocasnice: Aragaz, Cuptor cu microunde, Frigider, Masina de spalat rufe, TV.

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)





    Alte anunţuri ale utilizatorului petruta

    Utilizatorul nu are alte anunţuri