Promovează Anunţul

Schimb/ vand / apartment in Zimnicea cu garsoniera

26000.00 Euro €
De vanzare Teleorman Data publicării: Ianuarie 11, 2021 Data modificării: Februarie 15, 2021 Numărul anunţului: 24804 Vizualizări: 197
Printează Anunţul

Oferta speciala: pret apartament sub pretul unei garsoniere la nivel national.Schimb apartment 2 camere(60 mp) ---bucatarie,baie,holuri,balcon- ultracentral etaj 1/4,conf.1,gresie, faianta, parchet,termopane, rulouri exterioare, centrala termica,USA metalica,f.b.intretinut si curat,Scara curata,/ in apropiere de parc,piata, magazine.Doresc o garsoniera mai aproape de Bucuresti,intr-o zona civilizata,conditii asemanatoare, in Ilfov. Detalii la telefon 0743218615 Stoenescu Elena. Ideal pentru iubitori de pescuit sau pensionari,oras mic,linistit,curat,multa vegetatie,Fara poluare, la 3 km de port,la Dunare,la 128 km de Bucuresti( aprox.2 ore).Doresc acest schimb din motive de sanatate, find necesar tratament indelungat,ce nu permite transportul.

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)





    Alte anunţuri ale utilizatorului Stoenescu Elena

    Utilizatorul nu are alte anunţuri